Sportsbet.io Montenegro (Bitcoin) Najbolja mjesta za klađenje 2023
  • BitcoinAccepted
  • Brzo i jednostavno kripto plaćanje
  • 24/7 chat na crnogorskom

Sportsbet.io Montenegro (Bitcoin) Najbolja mjesta za klađenje 2023

Sportsbet.io Montenegro Bitcoin Bonus 2023

Sportsbet.io je prvenstveno stranica za klađenje, tako da postoje samo bonusi za klađenje, a ne kockarnice. Ako vam je dosadno klađenje, možete birati i pristojnu količinu kasino igara: ukupno 2167 različitih igara. Podržane su 4 kriptovalute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin i All Sports Coins (SOC). Također možete igrati s redovnim valutama kao što su EUR, USD i mnoge druge.

Sportsbet.io nudi 100% bonus ako uplatite depozit, kladite se na bilo koji sport od 2 mBTC, 0,03 ETH ili 0,15 LTC i dobit ćete 6 mBTC, 0,09 ETH ili 0,45 LTC besplatnih oklada unutar 48 sati. Bonusi se odnose i na obične valute.

Kako koristiti Sportsbet.io Bitcoin bonus kod

Ovo je vrlo popularna ponuda i sada je pravo vrijeme da je iskoristite.

Samo idite na Sportsbet.io

Kliknite zeleni gumb “Prijava”. Ovo će otvoriti obrazac za registraciju u koji možete unijeti svoje podatke ili se po potrebi registrirati na Facebooku ili Twitteru. Ne zaboravite unijeti promotivni kod kada se to od vas zatraži.

Nakon dovršetka postupka registracije, morat ćete potvrditi svoj račun. Ovo je standardni postupak i to možete učiniti putem e-pošte ili tekstualne poruke.

Kako dobiti Sportsbet.io bonus?

1. Potvrdili ste svoj račun.
2. Prijavite se na Sportsbet.io, idite na odjeljak depozita i odaberite odgovarajući način plaćanja.
3. Vaš Sportsbet.io bonus automatski će biti pripisan na vaš račun
4. Prebacite nešto novca na svoj račun i možete se početi kladiti!

Je li Bitcoin kockanje legalno u Crnoj Gori

Bitcoin kockanje još nije regulirano u zemlji, tako da nijedna kockarnica u Crnoj Gori ne prihvaća nikakvu kriptovalutu. Međutim, sljedeća online kasina prihvaćaju Bitcoin, ali ne i Litecoin, Ethereum ili druge vrste virtualnih valuta.

Kako uplatiti i podići na Sportsbet.io

Ako napravite depozit, uložite okladu od 2 mBTC, 0,03 ETH ili 0,15 LTC i dobit ćete besplatnu okladu od 6 mBTC, 0,09 ETH ili 0,45 LTC u roku od 48 sati. Bonusi se odnose i na obične valute.

Depoziti i isplate su vrlo brzi, depoziti se pripisuju odmah, a isplate se obrađuju u roku od najviše 24 sata.


Ako koristite običan novac na Sportsbet.io postoji nekoliko načina na koji ga možete dobiti na svoj račun Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, MuchBetter, AstroPay, Jeton, SticPay, Paysafe Card, CashToCode i ecoPayz.


Također možete uplatiti Bitcoinom, ali kao što smo spomenuli, ovo mjesto za klađenje nije mjenjačnica, pa ako uplatite Bitcoin na svoj račun, nećete ga moći pretvoriti natrag u normalnu valutu.

934 bros Global