Melbet монтенегро | пријави се & промотивни код 2023
ml_29733
  • prihvatiti euro(EUR)
  • Bankovni prijenos
  • 24/7 Crnogorski chat

Melbet монтенегро | пријави се & промотивни код 2023
ml_29733

Melbet Montenegro Bonus 2023

Melbet je osnovan 2012. godine, smješten je u Rusiji i na Cipru i imao je licencu za vladu Curacao-a. Od tada su uhvatili ukus sportskih zaljubljenika. prihvaćaju igrače iz Crne Gore i mogu koristiti euro (EUR). Novi igrači dobivaju značajnu prednost davanjem bonusa dobrodošlice ili promotivnog koda, pročitajte promotivne kodove u nastavku i slijedite jednostavne korake.

Kako se koristi promotivni kod

Melbet nudi korejskim igračima 100% -tni bonus za prijavu na MelBet koristeći promo kod tipa ml_29733. Ova je kladionica pripremila bonus dobrodošlice kako bi pomogla novim kupcima da pokažu kvalitetu MelBeta u usporedbi s drugim konkurentima.

Dva jednostavna koraka za bonus:

1. Idite na web mjesto MelBet-a i otvorite račun.

2. Popunite polje za registraciju (telefonski broj, jedan klik ili način e-pošte), uključujući polje promotivnog koda, unesite ml_29733 kôd. (vidi donji primjer).

Je li kockanje putem interneta legalno u Crnoj Gori?

Klađenje na sreću na mreži u Crnoj Gori legalno je od 2011. godine, a Uprava za igre na sreću nadgleda licenciranje i provođenje propisa u kockanju i kockanju na Internetu. U Crnoj Gori postoji nekoliko zemaljskih sportskih kladionica koje su dobre za klađenje. Mnogi igrači radije se klade na internetske operatere ali zbog dostupnosti kladionica sa licencom Crne Gore, visoki postotak crnogorskih sportskih 

kockara preferira offshore mrežne kladionice.

Kako položiti sredstva na svoj Melbet račun

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da financirate svoj MelBet račun je korištenje Skrill, internetskog novčanika s funkcijom internetskog bankovnog računa koji podržava euro valutu. Ako ste već otvorili račun u Skrillu i on još uvijek nije dostupan, morat ćete ga uplatiti bankovnim prijenosom da biste ga aktivirali. Kada zatražite bonus u MelBetu putem Skrill-a, on će prijeći izravno na vaš Skrill saldo i možete povući saldo. Potom sredstva možete prenijeti izravno na svoj crnogorski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna tvrtka i licencu je dobila britanska vlada FSA.

Često postavljana pitanja

934 bros Global