Cloudbet Montenegro Bitcoin Bonus 2022

Cloudbet je bitcoin sportska kladionica i bitcoin online kasino koji nudi puno opcija za klađenje i prihvaća samo ovu kriptovalutu za plaćanje. Stvaranje Cloudbet računa zahtijeva samo nekoliko klikova. Za registraciju vam je potrebna e-mail adresa i lozinka.

Cloudbet nudi 100% bonus na prvi depozit napravljen putem Bitcoina, Ethereuma, Bitcoin Casha i Tether USDT. Ova nagrada može biti do 5 BTC, ETH i BCH ili do 1000 USDT.

Kako koristiti Cloudbet Bitcoin bonus kod

Ovo je sjajna ponuda dobrodošlice i sada je pravo vrijeme da je iskoristite.

Idite na Cloudbet.com putem ove veze. Sve veze se redovito provjeravaju kako bismo bili sigurni da upućuju na najnoviji bonus.

Otvorite račun, kliknite gumb “Pridruži se”. ispunite tražene podatke. Unesite svoj Cloudbet bonus kod

Kako dobiti Cloudbet bonus?
Registrirajte svoj Cloudbet račun
Depozit kriptovalute do 5 BTC/BCH/ETH/PAXG/DASH/LTC, 100 LINK, 1.000 USDT/USDC/DAI/PAX ili 10.000 DOGE
Vaš Cloudbet bonus bit će vam automatski pripisan
Počnite se kladiti ili igrati u kripto igricama sportskih kladionica ili kasina!

Je li Bitcoin kockanje legalno u Crnoj Gori

Bitcoin kockanje još nije regulirano u zemlji, tako da nijedna kockarnica u Crnoj Gori ne prihvaća nikakvu kriptovalutu. Međutim, sljedeća online kasina prihvaćaju Bitcoin, ali ne i Litecoin, Ethereum ili druge vrste virtualnih valuta.

Kako uplatiti i povući u Cloudbet

Napravite svoj prvi depozit i Cloudbet će vas nagraditi bonusom od 100% do maksimalno 5 BTC.

I depoziti i isplate su iznimno brzi s depozitima koji se pripisuju odmah, a isplate se obrađuju u roku od najviše 24 sata.

Cloudbet prihvaća Visa i Mastercard, uz nekoliko kriptovaluta, uključujući Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Ethereum (ETH) i Paxos Standard (PAX), Paxos Gold (PAXG) , Link (LINK) i Dai (DAI). Svoja sredstva možete prenijeti na Cloudbet iz bilo kojeg kripto novčanika po vašem izboru.

934 bros Global