Betwinner монтенегро | пријави се & промотивни код 2022
winner88
  • prihvatiti euro(EUR)
  • Bankovni prijenos
  • 24/7 Crnogorski chat

Betwinner монтенегро | пријави се & промотивни код 2022
winner88

Betwinner Montenegro Bonus 2022

Betwinner je svjetski poznata ruska kladionica. Ova kladionica nudi najbolje iskustvo klađenja u cijelom svijetu i posluje u mnogim zemljama. Pozorno obraća pažnju na stanovnike Crne Gore i pruža izvrstan bonus od 100 € (EUR) na nove račune. To je Betwinner način da poboljšate svoje igranje s njima. Da biste dobili bonus, pročitajte promotivne kodove u nastavku i slijedite jednostavne korake.

Kako se koristi promotivni kod

BetWinner nudi 100% do 100 USD za igrače. Minimalni polog je 1 USD. Za dobivanje 100% bonusa, koristite ovu vrstu promotivnog koda winner88.

Ovaj je kladioničar pripremio bonus dobrodošlice kako bi pomogao novim kupcima da dobiju prvi depozit.

Dva jednostavna koraka za dobivanje bonusa:

1. Idite na web stranicu BetWinner i otvorite račun.

2. Popunite polje za registraciju (telefonski broj, jednim klikom ili e-pošta) i unesite winner88 in the promotional code box (see example below).

Je li kockanje putem interneta legalno u Crnoj Gori?

Klađenje na sreću na mreži u Crnoj Gori legalno je od 2011. godine, a Uprava za igre na sreću nadgleda licenciranje i provođenje propisa u kockanju i kockanju na Internetu. U Crnoj Gori postoji nekoliko zemaljskih sportskih kladionica koje su dobre za klađenje. Mnogi igrači radije se klade na internetske operatere ali zbog dostupnosti kladionica sa licencom Crne Gore, visoki postotak crnogorskih sportskih kockara preferira offshore mrežne kladionice.

Kako uplatiti sredstva na svoj Betwinner račun

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da financirate svoj BetWinner račun je korištenje Skrill, internetskog novčanika s funkcijom internetskog bankovnog računa koji podržava euro valutu. Ako ste već otvorili račun u Skrillu i on još uvijek nije dostupan, morat ćete ga uplatiti bankovnim prijenosom da biste ga aktivirali. Kada putem Skrill-a zatražite bonus u BetWinner-u, on će prijeći izravno na vaš Skrill saldo i moći ćete ga povući. Potom sredstva možete prenijeti izravno na svoj crnogorski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna tvrtka i licencu je dobila britanska vlada FSA.

934 bros Global