22bet монтенегро | пријави се & промотивни код 2022
22_815
  • prihvatiti euro(EUR)
  • Bankovni prijenos
  • 24/7 Crnogorski chat

22bet монтенегро | пријави се & промотивни код 2022
22_815

22bet Crna Gora Bonus 2022

22bet potječe s Cipra, ova je kladionica poznata ne samo u Europi već i u raznim dijelovima svijeta. 22bet nudi izvrstan omjer isplate od 97,8%, hvaleći se da imaju lako dostupnu platformu, posebno u njihovom odjeljku klađenja uživo. Imaju preko 50 jezika i nude različite vrste šansi, kao što su decimalni, američki, razlomljeni i malajski. Ova je kladionica savršena za profesionalne kockare.

Kako se koristi promotivni kod

22Bet nudi svojim novim igračima bonus od 100% za prijavu do $ 122 koristeći ovaj promotivni kod 22_815. Ova je kladionica pripremila bonus dobrodošlice kako bi pomogla novim kupcima da pokažu kvalitetu od 22Bet u usporedbi s ostalim kladionicama.

Dva jednostavna koraka za bonus:

1. Idite na web stranicu 22Bet i otvorite račun.

2. Ispunite Potpunu registraciju i na promotivni kôd unesite 22_815 kôd (vidi donji primjer).

Je li kockanje putem interneta legalno u Crnoj Gori?

Klađenje na sreću na mreži u Crnoj Gori legalno je od 2011. godine, a Uprava za igre na sreću nadgleda licenciranje i provođenje propisa u kockanju i kockanju na Internetu. U Crnoj Gori postoji nekoliko zemaljskih sportskih kladionica koje su dobre za klađenje. Mnogi igrači radije se klade na internetske operatere ali zbog dostupnosti kladionica sa licencom Crne Gore, visoki postotak crnogorskih sportskih kockara preferira offshore mrežne kladionice.

Kako položiti na svoj 22bet račun

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da financirate svoj 22Bet račun je korištenje Skrill-a, internetskog novčanika s funkcijom internetskog bankovnog računa koji podržava euro valutu. Ako ste već otvorili račun u Skrillu i on još uvijek nije dostupan, morat ćete ga uplatiti bankovnim prijenosom da biste ga aktivirali. Kada u Skrillu zatražite bonus u 22Betu, on će prijeći izravno na vaš Skrill saldo i možete povući saldo. Potom sredstva možete prenijeti izravno na svoj crnogorski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna tvrtka i licencu je dobila britanska vlada FSA.

934 bros Global