1xbit Montenegro (Bitcoin) Najbolja mjesta za klađenje 2023
  • BitcoinAccepted
  • Brzo i jednostavno kripto plaćanje
  • 24/7 chat na crnogorskom

1xbit Montenegro (Bitcoin) Najbolja mjesta za klađenje 2023

1xbit Montenegro Bitcoin Bonus 2023

1xBit je all-inclusive online kasino sa širokim rasponom igara koje možete izabrati. Tvrtka ima veliko iskustvo u industriji od svog osnutka 2016. 1xBit nudi isti širok raspon mogućnosti igranja, ali podržava samo ulaganje s fiat valutama.

1xbit nudi uzastopne odgovarajuće bonuse do 7 BTC za neke početne depozite. Da biste dobili ovaj bonus, morate stvoriti račun u online kasinu i uplatiti najmanje 5 mBTC.

Kako koristiti 1xbit Bitcoin bonus kod

Prije nego što možete aktivirati svoj bonus kod i zatražiti svoje besplatne kredite za okladu, potreban vam je račun.

Idite na 1xBit.com putem ove veze. Ova poveznica vodi vas izravno na određeno područje službene 1xBit web stranice.

Kada dođete na stranicu, kliknite zelenu vezu “Prijavi se” u gornjem lijevom kutu stranice.

Registar. Kliknite zeleni gumb i slijedite upute na zaslonu kako biste dovršili postupak registracije. Unesite 1xbit bonus kod.

Kako dobiti 1xbit bonus?

1. Izradite račun na 1xBit koristeći svoj desktop ili mobilni uređaj.
2. Uplatite najmanje 1 mBTC (ili protuvrijednost u drugoj valuti).
3. Kladite se na sport i/ili kasina prema bonus uvjetima i zaradite bonus bodove koje možete pretvoriti u sredstva na svom glavnom računu.

Je li Bitcoin kockanje legalno u Crnoj Gori

Bitcoin kockanje još nije regulirano u zemlji, tako da nijedna kockarnica u Crnoj Gori ne prihvaća nikakvu kriptovalutu. Međutim, sljedeća online kasina prihvaćaju Bitcoin, ali ne i Litecoin, Ethereum ili druge vrste virtualnih valuta.

Kako uplatiti i povući u 1xbit

Da biste započeli putovanje kripto sportskog klađenja s 1xbitom, prvo se trebate prijaviti za račun i uplatiti sredstva. Preporuča se odabrati glavnu metodu koju često koristite i povezati kripto novčanik sa svojim računom.

Napravite svoj prvi depozit i 1xbit će vas nagraditi bonusom od 100% do maksimalno 5 BTC.

I depoziti i isplate su iznimno brzi s depozitima koji se pripisuju odmah, a isplate se obrađuju u roku od najviše 24 sata.

Opcije depozita koje nudi 1xbit uključuju dobro poznate kriptovalute kao što su bitcoin, Dogecoin, Dash, Ethereum. Naći ćete manje poznate vrste kriptovaluta, uključujući Monero, Zerocoin, Novi ekonomski model (NEM), Digibyte i Stratis.

934 bros Global