Melbet Македонија | пријавете се & Линк 2023
ml_29733
  • прифати денар(MKD)
  • Банкарски трансфер
  • 24/7 Македонски разговор

Melbet Македонија | пријавете се & Линк 2023
ml_29733

Бонус за Мелбет Македонија 2023 година

Мелбет е основана во 2012 година и се наоѓа во Русија и Кипар и имаше лиценца за Владата на Курасао. Оттогаш тие го зафатија вкусот на .убителите на спортот. тие прифаќаат играчи на Македонија и можат да користат македонски денар (МКД). Новите играчи добиваат значителна предност со обезбедување бонус за добредојде или промо код, прочитајте ги промо кодовите подолу и следете ги едноставните чекори.

Како да го користите кодот за унапредување

МелБет на македонските играчи им нуди 100% бонус за пријавување на MelBet со користење на промо-код од типот ml_29733. Овој букмејкер подготви бонус за добредојде, за да им помогне на новите клиенти да го демонстрираат квалитетот на MelBet во однос на другите конкуренти.

Два лесни чекори за бонусот:

1. Одете на веб-страницата на MelBet и создадете сметка.

2. Пополнете го полето за регистрација (телефонски број, еден клик или метод на е-пошта), вклучувајќи го и промотивниот код, внесете ml_29733 код. (види пример подолу).

Дали коцкањето преку Интернет е легално во Македонија?

Коцкањето во Македонија е легално за своите жители. Во нивната земја работат пет копнени претпријатија, работењето на онлајн казиното е исто така легално во Македонија. Веб-страницата за коцкање сè уште не е дозволено да работи, но сега го бараат властите. Законодавните акти за коцкање преку Интернет во земјата на Македонија се праведни почеток Но, досега се блокирани некои веб-страници за коцкање во 

земјата на македонскиот сајбер-простор, исто како и секоја друга земја. Не постои убедлив фактор за македонските судови, особено ако не постои имплицитна одговорност со користење на услугата преку Интернет казино. Според статистиката, скоро 72% од возрасната машка популација во Република Македонија на возраст над 25 години предвидува спортски настани редовно, а околу 70 книжарници се лиценцирани во земјата.

Како да депонирате на вашата сметка на Мелбет

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Најлесен начин да ја финансирате вашата MelBet сметка е да користите Skrill, онлајн паричник со функционална банкарска сметка преку Интернет, која поддржува валута на македонскиот динар (MKD). Ако веќе сте отвориле сметка со Скрил и сè уште не е достапна, треба да ја финансирате сметката преку банкарски трансфер за да се активирате. Кога ќе побарате бонус во Мелбет преку Скрил, тој ќе оди директно до вашиот биланс на Скрил и ќе можете да го повлечете балансот. Потоа, средствата можете директно да ги пренесете на вашата банкарска сметка во Македонија преку Скрил. Ова е безбедна и реномирана компанија и е лиценцирана од владата на Велика Британија, ФСА.

934 bros Global