Услуги на клиентите

Откако ќе влезат на страницата, обложувачите можат да ја користат функцијата за разговор во живо на Cloudbet за поддршка на клиентите. Агентот на тимот за поддршка обично ќе биде достапен за да одговори на вашите прашања или да помогне со други прашања. Корисниците можат да ги испраќаат своите прашања и по е-пошта, но одговорите не се секогаш брзи.

  • Разговор во живо достапен 24/7

  • Е-пошта: support@cloudbet.com

  • Телефон: Не е достапен

  • Јазици за поддршка: англиски + 6 други

  • Твитер: @Cloudbet

 

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
  • Highest odds No.1
  • bank transferwise
  • legal betting license

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
934 bros Global