Безбедност и лиценца

Cloudbet е сигурен и сигурен избор за спортско обложување на онлајн казино игри. Веб-страницата беше лансирана во 2013 година, но безбедносните мерки беа често ажурирани во текот на годините. Сите врски сега се шифрирани, корисниците можат да овозможат двофакторна автентикација за дополнителна безбедност. Halcyon Super Holdings B.V. е компанија која управува со страницата и регистрирана во Курасао со важечка лиценца за eGaming.

 

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
  • Highest odds No.1
  • bank transferwise
  • legal betting license

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
934 bros Global