1xbet e ligjshme në Shqipëri? Metoda e Regjistrimit/Depozitimit lekë shqiptare (lekë)

[1xbet_top_albania_1]
[1xbet_top_albania_m_1]

1xbet Albania Bonus 2022

1xbet është një libralidhës rus me famë botërore. Ky libralidhës ofron përvojën më të mirë të basteve në të gjithë botën, dhe operon në shumë vende. Ai i kushton vëmendje të madhe banorëve të Shqipërisë dhe siguron një bonus të shkëlqyeshëm 12,012 lekë (lekë) për llogaritë e reja. Isshtë një mënyrë 1xbet për të përmirësuar lojën tuaj me ta. Për të marrë bonusin, lexoni kodet promovuese më poshtë dhe ndiqni hapat e thjeshtë.

Si të përdorni kodin e promovimit

Kodi i promovimit 1XBet i tipit 1x_86570 ofron një avantazh për lojtarët 1XBet dhe do të merrni një ndeshje 100% të bonusit të parë të depozitave. Tregtari ka përgatitur një bonus të mirëpritur për klientët e rinj për të provuar cilësinë e 1xbet në krahasim me produktet e tjera.

Dy hapa të thjeshtë për të marrë një bonus:

1. Shkoni në faqen e internetit 1XBet dhe krijoni llogarinë tuaj

2. Plotësoni fushën e regjistrimit (qoftë me numrin e telefonit, me një klik ose me email), përfshirë kutinë e kodit promovues për të futur kodin 1x_86570, shihni shembullin më poshtë.

A është e ligjshme lojërat e fatit në Shqipëri?

Shqipëria është duke rënë dakord që operatorët e tjerë të lojërave të fatit të hyjnë në vendin e tyre. Por, pasi panë nivelin e fondeve që po largohemi nga vendi, ata bënë një përpjekje të fortë për të ndaluar këto aktivitete. Në vazhdën e situatës së dobët ekonomike të vendit, Shqipëria ka vendosur t’i japë fund të gjitha lojërave të fatit në internet. Sipas ligjit të lojërave të fatit të vitit 2008 (nr. 10 033/2008),

Banorët shqiptarë po bastojnë ligjërisht në bingo, garë, dhe bastet sportive, kazinotë dhe lojërat e lotarisë. Njësia e Monitorimit të Kumarit ka miratuar legjislacionin për taksat për të mbrojtur ekonomitë e familjeve dhe për të ndaluar aktivitetet e paligjshme. Legjislatura e re e lojërave të fatit ka synuar operatorët për tarifa tatimore deri në 15% në muaj dhe 3% në qarkullim vjetor. Ndryshimi i fundit është efektiv në fillim të vitit 2019, qarkullimi i taksave 15% duke u ndryshuar në 15% përgjatë fitimeve bruto.

Si të depozitoni në llogarinë tuaj 1xbet

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Mënyra më e lehtë për të financuar llogarinë tuaj 1XBet është të përdorni Skrill, një portofol në internet me funksionalitetin e llogarisë bankare në internet që mbështet monedhën Lek (ALL) lekë. Nëse tashmë keni hapur një llogari me Skrill dhe akoma nuk është në dispozicion, do të duhet të financoni llogarinë përmes transferimit bankar për tu aktivizuar. Kur të kërkoni një bonus në 1XBet përmes Skrill, ai do të shkojë direkt në bilancin tuaj Skrill dhe ju mund të tërhiqni bilancin. Pastaj mund të transferoni fondet drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare në Shqipëri përmes Skrill. Kjo është një kompani e sigurt dhe me reputacion dhe është licensuar nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar FSA.

934 bros Global