Pinnacle Croatia Bonus 2022

Pinnacle je pouzdano i dobro poznato ime u industriji online kockanja. Poznat je po izvrsnim koeficijentima i izvrsnoj usluzi. Iako povremeno nudi ograničene ponude za prijavu, to nije fiksna značajka i odnosi se samo na određene sezone klađenja. Umjesto da mami igrače posebnim ponudama, fokusira se prvenstveno na svoje proizvode i kvalitetu.

Pinnacle sportska kladionica nudi visoke koeficijente od preko 97% i ogromne limite dobitka umjesto Pinnacle bonusa za klađenje. Prethodno je Pinnacle nudio gotovinski bonus od 10% do 500 USD ili njegovu protuvrijednost u drugim valutama, ali ova ponuda više ne vrijedi.

Kako koristiti bonus kod

Pinnacle nema ponude za registraciju ili bonus kodove. U rijetkim prilikama možete naići na ponude depozita ili besplatne oklade, ali one su uglavnom ograničene na kockarnice ili kockarnice uživo.

Posjetite web stranicu Pinnaclea i kliknite gumb za registraciju.


Ispunite svoje podatke i potvrdite registraciju.


Neće vam trebati poseban promotivni kod. Samo napravite svoj prvi depozit i moći ćete zatražiti Pinnacleov bonus.

Je li online kockanje legalno u Hrvatskoj?

Hrvatska je bila jedna od prvih zemalja u istočnom bloku koja je 60-ih godina dvadesetog stoljeća uvela legalno i regulirano kockanje. Godine 1991., kada su postali neovisni, industrija kockanja nastavila je rasti u zemlji. Do sada je kockanje na zemlji i na internetu u Hrvatskoj bilo potpuno legalno, ali i dalje ima ograničenja jer je Vlada nametnula neke propise na tržištu igara na sreću.

Vrsta stolnih igara s pokerom dopuštena je u Hrvatskoj, ali je dopuštena samo u kasinu. Hrvatska je postavila zakonsku dob za igrače do 18 godina da se mogu kladiti.

Uplata i isplata

[paymenth_method]

Provjerite jeste li upotrijebili jedan od prihvatljivih načina plaćanja i odvojite vrijeme kako biste provjerili je li vaša besplatna oklada uplaćena nakon što je depozit uplaćen. U većini slučajeva treba ih upisati gotovo odmah, ali je najbolje potvrditi.

Pinnacle ne prihvaća sredstva iz Sjedinjenih Država ili bilo koje druge ograničene regije. Transakcije se općenito moraju slati iz zemlje u kojoj ste registrirani na svom Pinnacle računu.

Skrill i Neteller jedan su od najjednostavnijih načina za financiranje vašeg Pinnacle računa. Jednostavno unesite iznos depozita zajedno s podacima o e-novčaniku i vaš će račun biti trenutno financiran. Zapamtite, morate imati sredstva u svom eWalletu da biste prenijeli sredstva na Pinnacle. Uvijek stavljaju sigurnost kupaca, posebno pri obradi osobnih podataka o plaćanju. U cilju zaštite osobnih podataka i sprječavanja prijevara.

934 bros Global