Melbet Hrvatska | prijavi se & promo kod 2023
ml_29733
  • prihvatiti kune(HRK)
  • Bankovni prijenos
  • 24/7 Hrvatski chatt

Melbet Hrvatska | prijavi se & promo kod 2023
ml_29733

Melbet Hrvatska Bonus 2023

Melbet je osnovan 2012. godine, smješten je u Rusiji i na Cipru i imao je licencu za vladu Curacao-a. Od tada su uhvatili ukus sportskih zaljubljenika. prihvaćaju igrače Hrvatske i mogu koristiti hrvatsku kunu (HRK). Novi igrači dobivaju značajnu prednost davanjem bonusa dobrodošlice ili promotivnog koda, pročitajte promotivne kodove u nastavku i slijedite jednostavne korake.

Kako se koristi promotivni kod

MelBet nudi korejskim igračima 100% -tni bonus za prijavu na MelBet koristeći promo kod tipa ml_29733. Ova je kladionica pripremila bonus dobrodošlice kako bi pomogla novim kupcima da pokažu kvalitetu MelBeta u usporedbi s drugim konkurentima.

Dva jednostavna koraka za bonus:

1. Idite na web mjesto MelBet-a i otvorite račun.

2. Popunite polje za registraciju (telefonski broj, jedan klik ili način e-pošte), uključujući polje promotivnog koda, unesite ml_29733 kôd. (vidi donji primjer).

Je li kockanje putem interneta legalno u Hrvatskoj?

Hrvatska je bila jedna od prvih zemalja u Istočnom bloku koja je 60-ih godina dvadesetog stoljeća zakonski i regulirala kockanje. 1991. godine, kada su postali neovisni, industrija kockanja nastavila je rasti u zemlji. Do sada su kockanje na mreži i na mreži u Hrvatskoj u potpunosti legalne, ali i dalje imaju ograničenja jer je Vlada na tržište donijela neke propise. Vrsta stolnih igara s pokerom je dopuštena u Hrvatskoj,

ali je ona dopuštena samo u kockarnici. Hrvatska je postavila zakonsku dob za igrače do 18 godina starosti kako bi se mogli kladiti.

Kako položiti sredstva na svoj Melbet račun

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da financirate svoj MelBet račun je korištenje Skrill, internetskog novčanika s funkcijom internetskog bankovnog računa koji podržava valutu hrvatske kune (HRK). Ako ste već otvorili račun u Skrillu i on još uvijek nije dostupan, morat ćete ga uplatiti bankovnim prijenosom da biste ga aktivirali. Kada zatražite bonus u MelBetu putem Skrill-a, on će prijeći izravno na vaš Skrill saldo i možete povući saldo. Potom sredstva možete prenijeti izravno na svoj hrvatski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna tvrtka i licencu je dobila britanska vlada FSA.

Često postavljana pitanja

934 bros Global