22bet Hrvatska | prijavi se & promo kod 2022
22_815
  • prihvatiti kune(HRK)
  • Bankovni prijenos
  • 24/7 Hrvatski chat

22bet Hrvatska | prijavi se & promo kod 2022
22_815

22bet Hrvatska Bonus 2022

22bet potječe s Cipra, ova je kladionica poznata ne samo u Europi već i u raznim dijelovima svijeta. 22bet nudi izvrstan omjer isplate od 97,8%, hvaleći se da imaju lako dostupnu platformu, posebno u njihovom odjeljku klađenja uživo. Imaju preko 50 jezika i nude različite vrste šansi, kao što su decimalni, američki, razlomljeni i malajski. Ova je kladionica savršena za profesionalne kockare.

Kako se koristi promotivni kod

22Bet nudi svojim novim igračima bonus od 100% za prijavu do $ 122 koristeći ovaj promotivni kod 22_815. Ova je kladionica pripremila bonus dobrodošlice kako bi pomogla novim kupcima da pokažu kvalitetu od 22Bet u usporedbi s ostalim kladionicama.

Dva jednostavna koraka za bonus:

1. Idite na web stranicu 22Bet i otvorite račun.

2. Ispunite Potpunu registraciju i na promotivni kôd unesite 22_815 kôd (vidi donji primjer).

Je li kockanje putem interneta legalno u Hrvatskoj?

Hrvatska je bila jedna od prvih zemalja u Istočnom bloku koja je 60-ih godina dvadesetog stoljeća zakonski i regulirala kockanje. 1991. godine, kada su postali neovisni, industrija kockanja nastavila je rasti u zemlji. Do sada je kockanje na mreži i na mreži u Hrvatskoj u potpunosti legalno, ali i dalje ima ograničenja jer je Vlada nametnula neke propise o kockanju. tržište igara na sreću.

Vrsta stolnih igara s pokerom je dopuštena u Hrvatskoj, ali je ona dopuštena samo u kockarnici. Hrvatska je postavila zakonsku dob za igrače do 18 godina starosti kako bi se mogli kladiti.

Kako položiti na svoj 22Bet račun

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da financirate svoj 22Bet račun je korištenje Skrill-a, internetskog novčanika s funkcijom internetskog bankovnog računa koji podržava valutu hrvatske kune (HRK). Ako ste već otvorili račun u Skrillu i on još uvijek nije dostupan, morat ćete ga uplatiti bankovnim prijenosom da biste ga aktivirali. Kada u Skrillu zatražite bonus u 22Betu, on će prijeći izravno na vaš Skrill saldo i možete povući saldo. Potom sredstva možete prenijeti izravno na svoj hrvatski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna tvrtka i licencu je dobila britanska vlada FSA.

934 bros Global