Pinnacle Shqipëria | regjistrohu & kod promocional 2023
  • pranoje Lekun(ALL)
  • Transferimi bankar“
  • 24/7 Biseda shqipe

Pinnacle Shqipëria | regjistrohu & kod promocional 2023

Bonusi i Pinnacle Albania 2023

Pinnacle është një emër i besueshëm dhe i njohur në industrinë e lojërave të fatit në internet. Është i njohur për shanset e tij të shkëlqyera dhe shërbimin e shkëlqyer. Ndërsa ofron herë pas here oferta të kufizuara për regjistrim, nuk është një veçori fikse dhe zbatohet vetëm për disa sezone bastesh. Në vend që të joshë lojtarët me oferta speciale, ajo fokusohet kryesisht në produktet dhe cilësinë e saj.

Libri sportiv i Pinnacle ofron shanse të larta mbi 97% dhe kufij të mëdhenj fitimesh në vend të bonuseve të basteve në Pinnacle. Më parë, Pinnacle ofroi një bonus 10% në para deri në 500 dollarë ose ekuivalentin e tij në monedha të tjera, por kjo ofertë nuk është më e vlefshme.

Si të përdorni kodin e bonusit

Pinnacle nuk ka oferta regjistrimi ose kode bonusi. Mund të hasni oferta depozitash ose baste falas në raste të rralla, por këto janë kryesisht të kufizuara në kazino ose kazino live.

Vizitoni faqen e internetit të Pinnacle dhe klikoni butonin e regjistrimit.


Plotësoni të dhënat tuaja dhe Konfirmo regjistrimin.


Nuk do t’ju duhet një kod specifik promovues. Thjesht bëni depozitën tuaj të parë dhe do të jeni në gjendje të kërkoni bonusin e Pinnacle.

A është e ligjshme kumari online në Shqipëri?

Shqipëria po pranon që operatorët e tjerë të lojërave të fatit online të hyjnë në vendin e tyre. Por pasi panë nivelin e fondeve që po largohemi nga vendi, bënë një përpjekje të madhe për t’i ndalur këto aktivitete. Në vazhdën e situatës së keqe ekonomike të vendit, Shqipëria ka vendosur t’i japë fund të gjitha lojërave të fatit online. Sipas ligjit të lojërave të fatit të vitit 2008 (Nr. 10 033/2008), rezidentët shqiptarë bastojnë ligjërisht për bingo, gara dhe baste sportive, kazino dhe lojëra llotarie.

Njësia e Monitorimit të Lojërave të Fatit ka miratuar legjislacionin për taksat për të mbrojtur ekonomitë e familjeve dhe për të ndaluar aktivitetet e paligjshme. Legjislatura e re e lojërave të fatit ka synuar operatorët për tarifa tatimore deri në 15% në muaj dhe 3% në qarkullim vjetor. Ndryshimi i fundit hyn në fuqi në fillim të vitit 2019, qarkullimi i taksave prej 15% është ndryshuar në 15% për fitimet bruto.

Depozita dhe Tërheqje

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Sigurohuni që të përdorni një nga mënyrat e pranueshme të pagesës dhe të merrni kohë për të kontrolluar nëse basti juaj falas është kredituar pasi të jetë bërë depozitimi. Në shumicën e rasteve, ato duhet të kreditohen pothuajse menjëherë, por është më mirë të konfirmohen.

Pinnacle nuk pranon fonde nga Shtetet e Bashkuara ose ndonjë rajon tjetër i kufizuar. Transaksionet në përgjithësi duhet të dërgohen nga vendi ku keni regjistruar me llogarinë tuaj Pinnacle.

Skrill dhe Neteller janë një nga mënyrat më të lehta për të financuar llogarinë tuaj Pinnacle. Thjesht shkruani shumën tuaj të depozitës së bashku me informacionin tuaj të portofolit elektronik dhe llogaria juaj do të financohet menjëherë. Mbani mend, ju duhet të keni fonde në portofolin tuaj elektronik në mënyrë që të transferoni fonde te Pinnacle. Ata gjithmonë vendosin sigurinë e klientit, veçanërisht kur përpunojnë informacionin personal të pagesës. Për të mbrojtur të dhënat personale dhe për të parandaluar mashtrimin.

934 bros Global