Melbet Shqipëria | regjistrohu & kod promocional 2023
ml_29733
  • pranoje Lekun(ALL)
  • Transferimi bankar“
  • 24/7 Biseda shqipe

Melbet Shqipëria | regjistrohu & kod promocional 2023
ml_29733

Melbet Albania Bonus 2023

Melbet u krijua në 2012 dhe ndodhej në Rusi dhe Qipro dhe kishte një licencë për Qeverinë e Curacao. Që atëherë ata kapën shijen e entuziastëve të sportit. ata pranojnë lojtarët e Shqipërisë dhe mund të përdorin lekët e Shqipërisë (ALL). Lojtarëve të rinj u jepet një avantazh i rëndësishëm duke siguruar një bonus ose kod promo të mirëseardhjes, lexoni kodet promovuese më poshtë dhe ndiqni hapat e thjeshtë.

Si të përdorni Kodin e Promovimit

MelBet u ofron lojtarëve shqiptarë një bonus 100% të regjistrimit të MelBet duke përdorur kodin promo të tipit ml_29733. Ky bookmaker ka përgatitur një bonus të mirëpritur për të ndihmuar klientët e rinj të demonstrojnë cilësinë e MelBet në krahasim me konkurrencën tjetër.

Dy hapa të thjeshtë për bonusin:

1. Shkoni në faqen e internetit të MelBet dhe krijoni një llogari.

2. Plotësoni fushën e regjistrimit (numrin e telefonit, një klik ose metodën e postës elektronike), përfshirë kutinë e kodit promovues, shkruani kodin ml_29733. (shiko shembullin më poshtë).

A është e ligjshme lojërat e fatit në Shqipëri?

Shqipëria është duke rënë dakord që operatorët e tjerë të lojërave të fatit të hyjnë në vendin e tyre. Por pasi panë nivelin e fondeve që po largohemi nga vendi, ata bënë një përpjekje të fortë për të ndaluar këto aktivitete. Në vazhdën e situatës së dobët ekonomike të vendit, Shqipëria ka vendosur t’i japë fund të gjitha 

lojërave të fatit në internet. Sipas ligjit të lojërave të fatit të vitit 2008 (nr. 10 033/2008), Banorët shqiptarë po bastojnë ligjërisht në bingo, garë, dhe bastet sportive, kazinotë dhe lojërat e lotarisë. Njësia e Monitorimit të Kumarit ka miratuar legjislacionin për taksat për të mbrojtur ekonomitë e familjeve dhe për të ndaluar aktivitetet e paligjshme. Legjislatura e re e lojërave të fatit ka synuar operatorët për tarifa tatimore deri në 15% në muaj dhe 3% në qarkullim vjetor. Ndryshimi i fundit është efektiv në fillim të vitit 2019, qarkullimi i taksave 15% duke u ndryshuar në 15% përgjatë fitimeve bruto.

Si të depozitoheni në llogarinë tuaj Melbet

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Mënyra më e lehtë për të financuar llogarinë tuaj MelBet është të përdorni Skrill, një portofol në internet me funksionalitetin e llogarisë bankare në internet që mbështet monedhën shqiptare Lek (ALL). Nëse tashmë keni hapur një llogari me Skrill dhe akoma nuk është në dispozicion, do të duhet të financoni llogarinë përmes transferimit bankar për tu aktivizuar. Kur të kërkoni një bonus në MelBet përmes Skrill, ai do të shkojë direkt në bilancin tuaj Skrill dhe ju mund të tërhiqni bilancin. Pastaj mund të transferoni fondet drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare në Shqipëri përmes Skrill. Kjo është një kompani e sigurt dhe me reputacion dhe është licensuar nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar FSA.

934 bros Global