Si të hyni në Stake.bet në Shqipëri?

Stake.bet mund të bllokohet në Shqipëri, në këtë rast, ne kemi krijuar një mënyrë për të vazhduar bastin tuaj në uebsajtin tuaj të preferuar online, Ata kanë shumë promovime dhe bonuse të rregullta për të ofruar, veçanërisht për lojtarët e rinj.

Aksioni ofron një bonus të shumëfishtë së pari është një depozitë e përputhur me bonuse 200%. Të gjithë lojtarët e rinj duhet të depozitojnë 100 dollarë për të fituar bonus prej 1000 dollarësh.

 

  • Kodi promovues i Stake.bet për 2023
  • Depozita e parë bonus 100%.

Faqet pasqyruese të stake.bet

Nëse bëni një depozitë, vendosni një bast prej 2 mBTC, 0,03 ETH ose 0,15 LTC dhe do të merrni një bast falas prej 6 mBTC, 0,09 ETH ose 0,45 LTC brenda 48 orëve. Bonuset zbatohen edhe për monedhat e zakonshme.

Mënyra më e lehtë për të hyrë në stake.bet të bllokuar është duke hyrë përmes lidhjes Alternative të ofruar nga ne.

Ju gjithashtu mund të hyni në faqen e bllokuar stake.bet përmes funksionit VPN të ofruar nga shfletuesi opera.

Mund të hyni pa u bllokuar nëse shkarkoni APP-në stake.bet

934 bros Global