Si të hyni në faqen e pasqyrës së Cloudbet në Shqipëri

Cloudbet mund të jetë i bllokuar në Shqipëri, në këtë rast, ne kemi krijuar një mënyrë për të vazhduar bastin tuaj në faqen tuaj të preferuar online, mund të klikoni butonin e mësipërm si një lidhje alternative dhe të fitoni akses në sajt. Adresa e mësipërme është e fundit tani 2022, dhe ka një bonus të lidhur kur regjistroheni duke përdorur kodin e bonusit të dhënë.

Cloudbet ofron një bonus 100% në depozitën e parë të bërë përmes Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash dhe Tether USDT. Ky shpërblim mund të jetë deri në 5 BTC, ETH dhe BCH, ose deri në 1000 USDT.

  • Kodi promovues i Cloudbet për 2022
  • Depozita e parë bonus 100%.

Faqet pasqyruese të Cloudbet

Bëni depozitën tuaj të parë dhe Cloudbet do t’ju shpërblejë me një bonus prej 100% deri në një maksimum prej 5 BTC. Nëse nuk mund të arrini lidhjen alternative të mësipërme, mund të përdorni gjithashtu lidhjen alternative më poshtë për të hyrë në faqen e internetit, klikoni butonin më poshtë. Ne ofrojmë lidhjen më të fundit.

Mënyra më e lehtë për të hyrë në Cloudbet të bllokuar është duke hyrë përmes lidhjes Alternative të ofruar nga ne.

Ju gjithashtu mund të hyni në faqen e bllokuar të Cloudbetbet përmes funksionit VPN të ofruar nga shfletuesi opera.

Mund të hyni pa u bllokuar nëse shkarkoni APP-në Cloudbet

934 bros Global