Si të aksesoni 1xbit në Shqipëri

1xbit mund të bllokohet në Shqipëri, në këtë rast, ne kemi krijuar një mënyrë për të vazhduar bastin tuaj në faqen tuaj të preferuar online, ju mund të klikoni butonin e mësipërm si një lidhje alternative dhe të fitoni akses në sajt. Adresa e mësipërme është e fundit tani 2022, dhe ka një bonus të lidhur kur regjistroheni duke përdorur kodin e bonusit të dhënë.

1xbit ofron bonuse të njëpasnjëshme që përputhen deri në 7 BTC për disa depozita fillestare. Për të marrë këtë bonus, duhet të krijoni një llogari në kazinonë online dhe të depozitoni të paktën 5 mBTC.

  • Kodi promovues 1xbit për 2022
  • Depozita e parë bonus 100%.

Faqet e pasqyrës 1xbit

Bëni depozitën tuaj të parë dhe 1xbit do t’ju shpërblejë me një bonus prej 100% deri në një maksimum prej 7 BTC. Nëse nuk mund të arrini lidhjen alternative të mësipërme, mund të përdorni gjithashtu lidhjen alternative më poshtë për të hyrë në faqen e internetit, klikoni butonin më poshtë. Ne ofrojmë lidhjen më të fundit.

Mënyra më e lehtë për të hyrë në 1xbit të bllokuar është duke hyrë përmes lidhjes Alternative të ofruar nga ne.

Ju gjithashtu mund të hyni në faqen e bllokuar 1xbit përmes funksionit VPN të ofruar nga shfletuesi opera.

Mund të hyni pa u bllokuar nëse shkarkoni APP 1xbit

934 bros Global