Opsionet bankare të Sportsbet.io

Ju do të mendonit se nuk do të kishte shumë opsione të tjera bankare për një faqe me qendër bitcoin, apo jo? Epo, do të gaboni. Përveç kriptomonedhave si Bitcoin dhe Tron, bastorët mund të bëjnë gjithashtu depozita dhe tërheqje duke përdorur kartat e kreditit dhe debitit, Neteller, Skrill, transferta bankare dhe më shumë.

Sportsbet.io ka një depozitë minimale prej 1mBTC dhe një tërheqje minimale prej 2mBTC.

Gjithashtu, nuk ka asnjë shumë minimale të basteve që duhet të arrijnë lojtarët. Kjo është e mrekullueshme sepse do të thotë që ju mund të vendosni baste edhe nëse ato janë të parëndësishme.

Së fundi, si një ftesë e hapur për rolet e larta, Sportsbet.io gjithashtu nuk ka kufizime për tërheqje. Kjo do të thotë që bastorët mund të tërheqin çdo sasi fondesh për sa kohë që ato janë mbi shumën minimale të tërheqjes prej 2 mBTC.

 

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
  • Highest odds No.1
  • bank transferwise
  • legal betting license

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
934 bros Global