Sportsbet.io ka oferta bonus emocionuese për të gjithë lojtarët. Për ju, ofertat e bonusit nënkuptojnë para shtesë. Megjithatë, bastebërësit i përdorin ato për të parandaluar që bastorët të keqpërdorin kodet e bonusit dhe për të gjurmuar fushata të ndryshme marketingu.

Si të përdorni ofertën e regjistrimit në Sportbet.io

Të pretendosh një ofertë bonus Sportsbet.io kërkon disa hapa të thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të pretendoni:

 • Hyni në faqen e internetit Sportsbet.io

 • Klikoni butonin “Regjistrohu”.

 • Kur shfaqet “Formulari i Regjistrimit”, shkruani të dhënat tuaja personale. Ju gjithashtu mund të përdorni llogaritë tuaja në Facebook dhe Twitter. Mos harroni të vendosni kodin tuaj të bonusit Sportsbet.io kur ju kërkohet.

 • Pas përfundimit të procesit të regjistrimit, do t’ju duhet të verifikoni llogarinë tuaj Sportsbet.io. Ju mund të verifikoni llogarinë tuaj me email ose mesazh me tekst.

 • Pasi të verifikoni llogarinë tuaj, bëni depozitën tuaj të parë dhe Sportsbet.io do të shtojë baste falas në llogarinë tuaj.

Çdo ofertë bonus kazino vjen me terma dhe kushte. Si rregull, bëni zakon t’i kuptoni plotësisht ato përpara se t’i pretendoni. Duhet të plotësoni termat dhe kushtet për të marrë përfitimet e bonusit të regjistrimit. Termat dhe kushtet që vijnë me ofertën e bonusit Sportsbet.io janë të thjeshta:

 • Mosha minimale për t’u kualifikuar për çdo ofertë Sportsbet.io është 18 vjeç.

 • Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që vënë bastin e tyre të parë.

 • Ju duhet të përdorni ofertat bonus Sportsbet.io në tregje me koeficient të paktën 1.50.

 • Ju nuk mund të përdorni ofertën tuaj të bonusit për gara me kuaj, fantazi, sporte virtuale ose artikuj lojtarësh.

 • Nëse nuk e përdorni kreditin tuaj, ai do të skadojë pas 5 ditësh.

Basti juaj kualifikues duhet të jetë saktësisht 10 EUR (2 mBTC ose ekuivalenti 10 USD).

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
 • Highest odds No.1
 • bank transferwise
 • legal betting license

Best Highest odds betting site in the World 2022
1x_86570
934 bros Global